Sun. Jun 23rd, 2024

Ο στόλος των αυτοκινήτων σας είναι το πρόσωπο της εταιρείας σας

Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

  Σε συνεργασία με το


  Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

  Οι πολλές υποχρεώσεις της εταιρείας ή της επιχείρησής σας είναι πιθανό να σας κάνουν να παραμελήσετε το service του στόλου των αυτοκινήτων τα οποία έχετε αποκτήσει με leasing για τους σκοπούς της επιχείρησής σας. Αρκετοί επαγγελματίες αναφέρουν ότι ούτε καν μπορούν να θυμηθούν ποια ήταν η τελευταία φορά που έκαναν service στο αυτοκίνητό τους, με αποτέλεσμα να τους το θυμίζει η ειδοποίηση στις ενδείξεις του αυτοκινήτου. Τo service των αυτοκινήτων μιας εταιρείας ή επιχείρησης όμως είναι άκρως απαραίτητο για την καλή κατάστασή τους. Ας μην ξεχνάμε ότι ο στόλος των αυτοκινήτων της εταιρείας ή της επιχείρησής σας, είναι με κάποιο τρόπο το πρόσωπό σας. Το πρόσωπο που βλέπουν οι πελάτες σας, οι συνεργάτες σας, οι υπάλληλοί σας…

  -Η ασφάλεια είναι πάντα η προτεραιότητα

  Το service του αυτοκινήτου επιβάλλεται να γίνεται στην ώρα του αφού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι θέμα ασφάλειας. Στο service των αυτοκινήτων έχουν πολύ συχνά διαπιστωθεί μηχανικά και άλλα προβλήματα που δεν παρουσιάζονταν κατά τη χρήση του αυτοκινήτου, αλλά ύπουλα «δούλευαν» για να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον. Πολλές φορές ο οδηγός δεν αντιλαμβάνεται ένα πρόβλημα στη ζυγοστάθμιση ή στην κρεμαγιέρα του αυτοκινήτου. Γνωρίζετε –χωρίς να το πούμε εμείς- πόσο επισφαλές είναι ένα αυτοκίνητο με πρόβλημα στην κρεμαγιέρα. Αν πάσα στιγμή μπορεί να γίνει αφορμή να χαθεί ο έλεγχος του αυτοκινήτου με πραγματικά δυσάρεστες συνέπειες. Ούτε οι εργαζόμενοι στην επιχείρησή σας πρέπει να κινδυνεύσουν από την κακή συντήρηση του οχήματός σας, ούτε φυσικά οι πελάτες σας ή οι άλλοι οδηγοί και πεζοί στον δρόμο. Κάτι τέτοιο θα αμαυρώσει την εικόνα της εταιρείας σας.

  -Με το service προλαβαίνετε μεγαλύτερες φθορές

  Μια επιχείρηση ή εταιρεία που έχει αποκτήσει με leasing έναν στόλο αυτοκινήτων, μπορεί να είναι ήσυχη ότι όλα περιλαμβάνονται στο πακέτο που έχει συμφωνηθεί, όπως ασφάλειες, service κλπ. Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που δεν υπάρχει δικαιολογία ώστε να παραμελείτε το service των αυτοκινήτων που απαρτίζουν τον στόλο σας. Ένα μικρό πρόβλημα σήμερα, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα μεθαύριο. Θα είναι εντάξει αν το αντιληφθούν οι υπάλληλοί σας έγκαιρα ώστε να ζητήσουν αντικατάσταση. Τι γίνεται όμως αν το πρόβλημα προκύψει ενώ βρίσκονται καθ’ οδόν; Κάτι τέτοιο συνεπάγεται αυτονόητες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία που κανένας δεν έχει ανάγκη.

  -Το service πρέπει να γίνεται έγκαιρα και στα καινούργια αυτοκίνητα

  Μην υποτιμάτε το service αν τα αυτοκίνητα του στόλου σας είναι καινούργια. Το service δεν αφορά μόνο τα παλιά αυτοκίνητα. Ένα καλά συντηρημένο καινούργιο όχημα, μετρά ακόμα περισσότερο για τη επιχείρησή σας. Έστω ότι έχετε πάρει με leasing αυτοκίνητα μεταφοράς τουριστών. Δεν θα θέλατε με τίποτα λόγω μη αλλαγής λαδιών, να μυρίζουν άσχημα όπως δεν θα θέλατε και να συμβεί κάτι στον δρόμο εξαιτίας του ότι δεν έγινε service. Οι τουρίστες που μεταφέρετε αφενός δεν θα χαρούν, αφετέρου θα επικοινωνήσουν την εμπειρία τους και σε άλλους υποψήφιους πελάτες σας.

  -Δεν υφίσταται πλέον η δικαιολογία της έλλειψης χρόνου

  Είναι κατανοητό ότι ο χρόνος σήμερα δεν είναι ποτέ αρκετός. Για το service του αυτοκινήτου όμως πρέπει να βρίσκουμε χρόνο όπως θα κάναμε για το προγραμματισμένο check up μας. Μια εταιρεία που ενδιαφέρεται για τη σωστή συντήρηση του στόλου που έχει διαθέσει σε μια επιχείρηση είναι η Hertz. Οι άνθρωποί της σκέφτηκαν να δώσουν τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να εξοικονομήσουν χρόνο, προγραμματίζοντας OnLine το ραντεβού για το service του στόλου που έχουν αποκτήσει σε συνεργασία με την εταιρεία Hertz. Πώς το καταφέρνουν αυτό; Όλοι με κάποιο τρόπο είμαστε κάποιες ώρες της μέρας στο Διαδίκτυο, είτε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε μέσω του smartphone μας. Σε ένα λεπτό μόνο και μπαίνοντας στην διεύθυνση: https://service.hertz.gr/?_ga=2.201845336.836066267.1523863171-1546119894.1523863171, το ραντεβού για το service κλείνεται ανάλογα με την ημερομηνία και την τοποθεσία που συμβαδίζει με την καθημερινότητα. Συμπληρώνοντας στα πεδία τον Αριθμό Κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που πρόκειται να κάνει service και επιλέγοντας το συνεργείο, την ημερομηνία και την ώρα που εξυπηρετεί καλύτερα, το ραντεβού κανονίζεται διαδικτυακά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Το ίδιο ισχύει και για την αντικατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου.

  Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

   Σε συνεργασία με το


   Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

   ATProduct - Brands with personality