Fri. Feb 23rd, 2024

Ο επικεφαλής της CES υπερασπίζεται την πρόσκληση για την Ivanka Trump

Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

  Σε συνεργασία με το


  Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

  Ο υπεύθυνος για την τεράστια τεχνολογική έκθεση CES της επόμενης εβδομάδας δήλωσε ότι η Ivanka Trump έχει κάνει “σπουδαία δουλειά” και θα βοηθήσει να εστιάσει το μυαλό των συμμετεχόντων σε θέματα που σχετίζονται με την εργασία για το μέλλον Η απόφαση να προσφερθεί η κόρη του προέδρου των ΗΠΑ μια από τις “βασικές” συνεδρίες του show έχει προκαλέσει αντιπαραθέσεις Οι επικριτές έχουν πει ότι άλλες γυναίκες με περισσότερη εμπειρογνωμοσύνη δεν κατάφεραν να λάβουν χαμηλότερου προφίλ slots στο συνέδριο.

  Ο Γκάρι Σάπιρο δήλωσε στο BBC ότι δεν εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση “Υπάρχει μεγάλη έμφαση στις θέσεις εργασίας του μέλλοντος και σίγουρα το κεντρικό θέμα που θα κάνω με την Ivanka Trump θα επικεντρωθεί στο πώς λειτουργεί η βιομηχανία με την κυβέρνηση σε αυτό το πολύ σημαντικό θέμα”, ανέφερε.

  Θα πραγματοποιήσει συνέντευξη από την κ. Trump – η οποία ενεργεί ως σύμβουλος δημιουργίας θέσεων εργασίας στον πρόεδρο – όταν εμφανίζεται στη σκηνή την Τρίτη 7 Ιανουαρίου Ωστόσο, αρνήθηκε να πει εάν η εμφάνισή του ήταν η ιδέα της οργάνωσής του ή αν ο Λευκός Οίκος ζήτησε τη διεύθυνση.

  “Αναστατωμένοι” και “προσβλημένοι” Η Αμερικανική Ένωση Τεχνολογιών Καταναλωτών (CTA) επιβεβαίωσε ότι η κ. Trump θα ξεκινήσει μια συζήτηση για το “δρόμο για το μέλλον της εργασίας” σε ένα δελτίο τύπου λίγο πριν τα Χριστούγεννα Τις επόμενες ημέρες εκατοντάδες άτομα tweeted αντιρρήσεις για την ανακοίνωση, χρησιμοποιώντας συχνά το hashtag #BoycottCES.

  “Δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος από τα νέα και ο λόγος σίγουρα δεν βρίσκεται στις πολιτικές πεποιθήσεις μου”, ανέφερε η COS Regular Carolina Milanesi από την συμβουλευτική τεχνολογίας Creative Strategies “Ο λόγος της αναστάτωσής μου οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται στην τεχνολογία και είναι επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να διαχειριστούν κύκλους γύρω από το Trump για τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία θα επηρεάσει το μέλλον της εργασίας”.

  Η Rachel Sklar, επιχειρηματίας που έχει προωθήσει τις γυναίκες να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στην τεχνολογική βιομηχανία, πρόσθεσε: “Τι προσβολή από τα χρόνια και τα έτη διαμαρτυρίας για το πόσο λίγες γυναίκες κλήθηκαν να ξεκινήσουν … υπάρχουν τόσες πολλές γυναίκες με μεγάλη εξειδίκευση . Ντροπή. Το BBC ζήτησε σχόλια από πολλούς άλλους ομιλητές της CES.

  Μόνο ο Mark Cuban, ο επιχειρηματίας και το αστέρι της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Shark Tank απάντησε “Δεν με νοιάζει κανένας τρόπος” είπε. “Κανείς δεν πρέπει να πάει στο κεντρικό της μήνυμα αν δεν το θέλουν” Από την πλευρά του, ο κ. Shapiro πρότεινε ότι η κ. Trump είχε τα διαπιστευτήρια για να εγγυηθεί την τιμή.

  Συνολικά, η CES προγραμματίζεται να φιλοξενήσει οκτώ εκδηλώσεις βασικής επωνυμίας φέτος, με εξωτερικούς ομιλητές. Εννέα από τους ομιλητές και τους συντονιστές είναι άνδρες και οκτώ γυναίκες, εξαιρουμένου του προσωπικού της CTA. Σε μία συνεδρία παρουσιάζονται τόσο ο Υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Elaine Chao όσο και ο κορυφαίος σύμβουλος τεχνολογίας του Προέδρου Trump Michael Kratsios.

   

   

  Πηγή: BBC

   

   

   

   

   

   

  Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

   Σε συνεργασία με το


   Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

   ATProduct - Brands with personality