Fri. Jul 19th, 2024

Εξαιρετικά τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του Entersoft Mobile CRM/SFA από την TEC

Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

  Σε συνεργασία με το


  Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

  Αθήνα, 27 Μαρτίου 2017. 

  Το Entersoft Mobile CRM/Sales Force Automation (SFA) αξιολογήθηκε πλήρως από την Technology Evaluation Centers (TEC), ηγέτιδα εταιρεία εξειδικευμένη στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, ερευνών και επιλογής λογισμικού για επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Η αξιολόγηση είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή για το Entersoft Mobile CRM/SFA έναντι πολύ γνωστών και παγκοσμίου φήμης προμηθευτών και προϊόντων όπως το Microsoft Dynamics CRM, SalesForce CRM, Netsuite, Infor και επαληθεύει για μια ακόμη φορά τη δέσμευση της Entersoft για τη δημιουργία Mobile λύσεων υψηλής τεχνολογίας για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.Τα αναλυτικά αποτελέσματα της αξιολόγησης μπορείτε να τα δείτε στο website της TEC: https://www3.technologyevaluation.com/research/certification-report/tec-software-review-entersoft-mobile-sales-force-automation.html

  ή κατεβάστε το report από : http://www.entersoft.gr/Products/Entersoft-Mobile  

  Το Entersoft Mobile CRM/SFA αξιολογήθηκε βάσει γραπτών κριτηρίων και δεικτών ανάλυσης από Senior Αναλυτή της TEC. Η αναφορά δίνει τη δυνατότητα στους αναγνώστες να λάβουν μια εις βάθος γνώση του Entersoft Mobile SFA μέσω της οπτικής ενός αναλυτή ανεξάρτητου φορέα. Η αναφορά αναλύει τα βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος όπως Lead & Opportunity Management, Territory Management, Visit Planning, Mobile Field Sales, Mobile Collection Management, Mobile trade & credit policies Management, Mobile User Interface & User Experience κλπ.

  Το Entersoft Mobile SFA είναι ειδικά κατασκευασμένο ώστε να διασφαλίζει αλληλεπίδραση υψηλής απόδοσης σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των πωλητών και του back-office τμήματος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει και oflline και να εξυπηρετήσει πολλούς κλάδους εταιρειών όπως Καταναλωτικών προϊόντων, Τροφίμων και ποτών, Ένδυσης και υπόδησης, Φαρμακευτικών and Τηλεπικοινωνιών.

   

  Το Entersoft Mobile SFA έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό και ήδη το έχουν επιλέξει μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις όπως Loreal, Apivita, Pharmaswiss, JTI Ronania, Minerva, BIC Violex, Νιτσιάκο, ΑΜΒΥΞ κλπ.

   

  Σχετικά με την Technology Evaluation Centers

  Η Technology Evaluation Centers (TEC) έχει ηγετικό ρόλο ως πάροχος ηλεκτρονικών εργαλείων επιλογής επιχειρηματικού λογισμικού, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και έρευνες, ώστε να βοηθά επιχειρήσεις και οργανισμούς να επιλέξουν το καταλληλότερο λογισμικό για τις δικές τους ανάγκες. Σήμερα η TEC είναι αναγνωρισμένη ως η πρωτοπόρα και κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία επιλογής λογισμικού και διαθέτει πάνω από 3.5 εκατομμύρια συνδρομητές στις ηλεκτρονικές της υπηρεσίες για αξιολόγηση λογισμικού, παροχή πληροφοριών για επιχειρηματικά λογισμικά αλλά και εργαλεία επιλογής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.technologyevaluation.com

  Σχετικά με την αξιολόγηση του Entersoft Sales Force Automation

  Το κέντρο αξιολόγησης του Sales Force επιτρέπει στις εταιρείες να συγκρίνουν και να αξιολογήσουν τη λειτουργικότητα των λογισμικών SFA βασισμένα στα μοντέλα ανάλυσης της TEC. Τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται από το κέντρο αξιολόγησης είναι βασισμένα στις απαντήσεις που δίνονται μέσω ερωτηματολογίου από τον προμηθευτή και εξετάζονται από ειδικούς αναλυτές της TEC.

  Σχετικά με την Entersoft Α.Ε.,www.entersoft.gr

  Η Entersoft είναι μία καινοτομική εταιρεία πληροφορικής, ειδικευμένη στην παραγωγή λογισμικού και παροχή υπηρεσιών για επιχειρήσεις. Πρωταγωνιστεί στην αγορά επιχειρηματικού λογισμικού προσφέροντας ενοποιημένο περιβάλλον λειτουργίας σε όλα τα προϊόντά της, ERP, CRM, Retail, Mobile, E-Commerce, WMS & B.I., σχεδιασμένα στην πιο σύγχρονη πλατφόρμα .ΝΕΤ της Μicrosoft, για τοπική υποδομή ή Cloud, με άδεια χρήσης ή ως SaaS. Παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη και ποιοτικά διευρυμένο πελατολόγιο σε 16 χώρες. Διαθέτει Πιστοποιημένο Δίκτυο Συνεργατών, είναι εισηγμένη στην ΕΝ.Α. του Χρηματιστηρίου Αθηνών, διατηρεί θυγατρικές εταιρείες σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ελληνικές Retail Link και Cardisoft.

   

  Πηγή: www.entersoft.gr

  Κάνε σήμερα εγγραφή στο newsletter του commerce.gr και ενημερώσου άμεσα για όλα τα νέα της αγοράς.

   Σε συνεργασία με το


   Ενημερώσου άμεσα και καθημερινά με όλα τα νέα της αγοράς, γρήγορα, με τα νέα που σε ενδιαφέρουν. Περισσότερα από 3000 μέλη μας ακολουθούν καθημερινά κάθε πρωί με το βασική ενημέρωση και ένα update το απόγευμα της ίδιας ημέρας. 

   ATProduct - Brands with personality